top
Ofoten Rør

Vår historie

Ofoten Rør AS er en rørleggerbedrift som ble etablert i 1983. Vi holder til i Dronningensgate 18 (nederst i gate 2) i Narvik.

Butikken i Narvik er ca 250m2. Her har vi et bredt utvalg utstilt og vi skal til enhver tid levere det som kreves av en fagbutikk. Vi tegner og designer ”drømmebadet” til våre kunder og kommer også hjem til kundene for å hjelpe til med planleggingen. Alt dette er uforpliktende!

Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og vi har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig. Alle håndverkerne er fagutdannet slik at din trygghet er vårt ansvar.

Dersom du har planer om å pusse opp badet ditt er det bare å sende en e-post til rune@ofotenror.no og han vil ta kontakt med Dem for befaring. Vi garanterer at tilbudet skal være hos Dem innen 10 dager etter befaring. Det at vi kan visualisere hvordan badet blir seende ut har vært en suksessfaktor for oss og dere som kunde hos oss har høy prioritet.

Vi bruker god tid på hver enkelt kunde for å finne den løsningen som passer perfekt for den enkelte. Hos oss er kvalitet og design viktig. Derfor er vi alltid først ute med det nyeste innen baderom. Som et bevis for dette tok vi grep i vår butikk høsten 2018 og moderniserte hele butikken. Gulvene er avrettet og nye himlinger og belysning er på plass samt at alle utstillingene ble skiftet og vi har brukt de fargene i butikken som er etter dagens trender.

I dagens samfunn hvor vi møter konkurranse med både nett og andre bransjer som vil selge våre varer håper og tror vi at våre kunder fortsatt ser en stor verdi med å ha lokale fagbutikker. Vi selger ikke bare varer men trygghet, service og kvalitet er også noe du som kunde får om du velger å komme til  oss.

OG SIST MEN IKKE MINST HAR VI GRATIS PARKERING FOR VÅRE KUNDER!

Ofoten Rør

Våre ansatte

Rune Pedersen
Daglig leder/Rørleggermester
Tor-Arne Pedersen
Rørleggermester
Marius Sørensen
Rørlegger
Torje Pedersen
Rørlegger
Morten Pedersen
Rørlegger
Martin Rosander
Rørlegger
Kristian Jakobsen
Rørlegger
Emil Pedersen
Lærling