Ansatte

Rune Pedersen

Daglig leder/Rørleggermester

Tel: 918 53255
E-post: rune@ofotenror.no

Tok svennebrevet som rørlegger i 2000, og var ferdig utdannet rørleggermester høsten 2004. Ta kontakt om du trenger en rørlegger. Kommer gjerne hjem på befaring og hjelper til med planlegging av nytt bad. Tegner og planlegger ditt bad etter kundens behov.

Har våtromssertifikat

Tor-Arne Pedersen

Rørleggermester

Tel: 905 90354
E-post: tor-arne@ofotenror.no

Markedsansvarlig i Ofoten Rør og jobber i butikken. Kom innom vår butikk, vi hjelper til med planlegging av ditt bad og håper at du som kunde ser verdien av en fagbutikk.
Tok svennebrevet som rørlegger i 1998, og var ferdig utdannet rørleggermester vinteren 2001.

Har våtromssertifikat

Dennis Augensen

Rørlegger

Dennis begynte hos oss som rørlegger i juli 2015. Han kommer fra et større rørleggerfirma i Stavanger hvor han har avlagt svenneprøven til Meget Godt bestått. Han er opprinnelig Narvik gutt og er kommet tilbake til byen. Vi er glad for å få Dennis på laget vårt

Mona Skogvold

Rørlegger

Mona begynte som lærling hos oss oktober i 2011. Hun har idag (17/4-2015)  avlagt svenneprøven som rørlegger til Meget Godt bestått. Vi gratulerer henne så masse

 

Marius Sørensen

Rørlegger

Marius har begynt som rørlegger hos oss. Han har svennebrev som rørlegger og er en dyktig og flink rørlegger

Torje Pedersen

Rørlegger

Torje begynte som hjelpearbeider her september 2015. Han har arbeidet som elektriker i 7 år og hadde lyst på nye utfordringer og valgte og prøve seg som rørlegger.I september 2018 gikk avla han svenneprøven i rørleggerfaget til meget godt bestått. Vi gratulerer Torje med dette.

Morten Pedersen

Lærling

Morten begynte som lærling hos oss juni 2016. Han er 17 år og skal utdanne seg til rørlegger.

Kamil Kruk

Rørlegger

Kamil begynte hos oss september 2016 som hjelpearbeider. Han er fra Polen men har bodd i Norge i 8 år og arbeidet som rørlegger. Han er pliktoppfyllende og vi er glad for at han arbeider i vår bedrift.

Tan Hellerød

Rørlegger

Tan begynte hos oss høsten 2017. Han er inne i sitt siste lærlingår og ønsker å avlegge Svennebrev i Nord-Norge. Han kom til Narvik først og fremst pga Artic Eagles hvor han spiller hockey og da har vi vært så heldig å fått han med på vårt lag. Blid og positiv ungdom som vi håper blir i byen i mange år. Han avla svenneprøven denne uka (uke 40) og han fikk bestått. Vi på Ofoten Rør gratulerer Tan med svennebrevet.